manchester united draktGårsdagens Champions League

manchester united draktGårsdagens Champions League kvartfinale andre etappe på Bernabeu vil bli husket lenge av fotballfans. Juventus kom inn i kampen for å velte et 3-0-tap mot Real Madrid - på et stadion som er en av de mest fryktede i Europe.Utrolig nok, etter 60 minutter i Spania, førte to mål fra Mario Mandzukic og et tredje fra Blaise Matuidi bortelaget 3-0.

Med stillingen uavgjort 3-3 sammenlagt da klokken tikket forbi 90 minutter, ventet alle som så på ekstraomgang. Se på kaoset. Med sekunder igjen headet Cristiano Ronaldo en ball på tvers av feltet mot Lucas Vazquez, som gikk ned under ballen. utfordring fra Medhi Benatia. Dommer Michael Oliver pekte på stedet, til stor vantro til alle Juve-spillere rundt ham. Ikke overraskende omringet spillere fra italiensk side dommeren. Leder for bønn om å få Oliver til å ombestemme seg var kaptein Gianluigi Buffon, som potensielt spilte sin siste Champions League-kamp.

Målvakten fikk imidlertid ikke drømmen sin slutt - da han ble utvist for å ha protestert i ansiktet til dommeren. Ronaldo sendte ut straffen noen øyeblikk senere etter at rekkefølgen var gjenopprettet, og sendte Madrid videre til semifinalen. Etter kampen. , en tydelig sint Buffon holdt ikke tilbake i sin vurdering av Oliver, og antydet at dommeren hadde en "søppelbøtte" i stedet for et hjerte, og refererte også til en avgjørelse i den første etappen som kjøpe fotballdrakter på nettførte til at spissen Paulo Dybala ble utvist.